• Home
  • Klantenservice

Klantenservice

Op de website van StacaravanDeals kan je de beste deals vinden voor een groot aanbod van Stacaravans in Nederland en Frankrijk.  StacaravanDeals maakt het mogelijk om op een makkelijke en vriendelijke manier stacaravan types en prijzen te vergelijken en te boeken voor de best mogelijke prijs en op een veilige manier. Betaling is aan de camping zonder (extra) bijkomende kosten of ongemak.

Vragen over een bestemming of StacaravanDeals: Voor vragen over je vakantie of over StacaravanDeals kan je ons mailen via info@stacaravandeals.nl of bellen  op 088 - 4114200(van maandag t/m zondag van 08.00 uur - 21.00 uur).

Klachten Wij vragen onze klanten om voor klachten tijdens het verblijf contact op te nemen met het management van het park. Als dit contact je niet het gewenste geeft dan graag binnen een maand na je vertrek een mail sturen met een kopie naar info@stacaravandeals.nl

Als de klacht gaat over de organisatie, website of service van StacaravanDeals, kun je je klacht mailen aan: info@stacaravandeals.nl  t.a.v. de afdeling klantenservice. Je zal binnen twee weken een reactie ontvangen. Klachten worden door ons met grote zorg in behandeling genomen.