Prijs en beschikbaarheid


Filter je resultaten
  • Veilig reserveren
  • Beste prijs garantie
  • Prijs vergelijken
€ 231 6-pers. chalet (Type SCR)
7 nachten
22-12-2017
Max 6 pers.

6-pers. chalet (Type SCR)

Nederland, Zeeland, Zeebad

De vrijstaande cottages hebben een oppervlakte van 40 m2 en zijn geschikt voor maximaal 6 personen. In de woonkamer vind je een ruime zithoek met eethoek. Aansluitend is de keuken. In de cottage zijn drie slaapkamers aanwezig: één met 1 tweepersoonsbed en twee met eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Buiten vind je een terras met tuinmeubilair.

BEKIJK DEAL
do
14 dec.
vr
15 dec.
za
16 dec.
- -
Jouw selectie 15 dec. - 22 dec. 2017 - 7 nachten
4-pers. stacaravan (Type SCS)

4-pers. stacaravan (Type SCS)

Nederland, Zeeland, Zeebad

De stacaravan type SCS heeft een oppervlakte van 25 m2 is geschikt voor maximaal 4 tot 6 personen. De stacaravans hebben een eigen tuingedeelte. In de woonkamer vind je een zit-en eethoek met aansluitend de keuken. In de stacaravan zijn twee slaapkamers aanwezig: één met 1 tweepersoonsbed en één met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Buiten vind je een terras met tuinmeubilair.

BEKIJK DEAL
Eerstvolgende datum
23 maart 2018 € 274
Niet beschikbaar deze periode
6-pers. stacaravan (Type SCH)

6-pers. stacaravan (Type SCH)

Nederland, Zeeland, Zeebad

De stacaravan SCH heeft een oppervlakte van 50 m2 is geschikt voor maximaal 6 personen. In de woonkamer vind je een zithoek met comfortabele banken en een eethoek. Aansluitend is de keuken. In de stacaravan zijn drie slaapkamers aanwezig: één met 1 tweepersoonsbed, één met 2 eenpersoonsbedden en één met 1 stapelbed. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. In de stacaravan is een extra toilet aanwezig. Buiten vind je een terras met tuinmeubilair.

BEKIJK DEAL
Eerstvolgende datum
23 maart 2018 € 328
Niet beschikbaar deze periode