• Home
  • Verzekeringen

Verzekeringen

Annuleringsverzekering 2017

Helaas kan door onvoorziene omstandigheden uw vakantie uitgesteld of geannuleerd worden en dit kan onprettige financiële gevolgen hebben. StacaravanDeals biedt u daarom een zeer voordelige annuleringsverzekering aan.

De financiële risico's van uw vakantie zijn volledig gedekt en u bent verzekerd tegen bijna alle denkbare onvoorziene gebeurtenissen. Kortom, een uitstekende dekking! De premie bedraagt 6,5% van de totale reis-/huursom met een minimum van € 11,50.

Een annuleringsverzekering kunt u afsluiten in stap 2 tijdens het boeken.

Bekijk de polisvoorwaarden annuleringsverzekering 2017.

Annuleringsverzekering 2018

Het is mogelijk dat u uw vakantie door onvoorziene omstandigheden moet afblazen. Deze verzekering biedt een uitgebreide dekking voor het annuleren van uw vakantie. De premie bedraagt 6,6% van de totale huursom en de poliskosten zijn eenmalig € 3,50. Het totaalbedrag is inclusief deze poliskosten en inclusief assurantiebelasting. U kunt de annuleringsverzekering afsluiten tot 7 dagen na het boeken van uw vakantie.

Bekijk de polisvoorwaarden annuleringsverzekering 2018.

Meereizendenformulier

Wanneer u de annuleringsverzekering bij StacaravanDeals heeft afgesloten en met niet thuiswonende gezinsleden en/of kennissen in dezelfde accommodatie verblijft, dient u dit op het meereizendenformulier aan te geven.

Naar het meereizendenformulier